Susan van Duuren Visagie
 

Workshops

Tijdens de visagie workshop onder leiding van één (of meerdere) gediplomeerde visagisten leert iedereen een goede make-up aan te brengen!

Een workshop voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste van je zelf naar voren kunt halen en hoe je de make-up het beste kunt gebruiken om o.a. wallen, kringen en vlekjes weg te werken. Je leert het gebruik van foundation, wenkbrauw potloden, rouge, poeders, eyeliners en lipmake-up. Uitgaande van een stralende make-up voor alledag, maar een avond make-up met smokey eyes kan natuurlijk ook.

Uiteraard is het mogelijk om onze workshops af te stemmen op je persoonlijke wensen. De workshops zijn bijvoorbeeld ook uit te breiden met een fotoshoot naar wens.

  • Ook kunt u een fotoshoot boeken met professionele fotografie, visagie & hairstyling!                                                                                                    Laat je in de watten leggen door een team van topvisagisten, hairstylisten en fotografen die het beste uit jullie naar voren halen. Voor 1 keer staan jullie stuk voor stuk in het middelpunt van de camera en kruip je in de huid van een fotomodel! Een gezellige activiteit met een lekker hapje en drankje erbij en natuurlijk de ideale start voor eventueel een avond stappen!
    Erg leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vriendinnendag!

Minimaal vanaf 4 personen


  • Prijsindicatie workshop: €30,- per persoon
  • Duur: gemiddeld 2,5 uur
  • Inclusief bruikleen materialen en na afloop krijgt u een workshopboekje om het allemaal nog eens na te lezen.
  • Prijsindicatie Fotoshoot: €75,- per persoon
  • Duur: Afhankelijk van het aantal personen
  • Inclusief de foto's die worden nageleverd op cd-rom
Webdesign: (c)2007 TimDeibel.nl